Poul-Erik Ingeman
Salgschef
Mail: pei@dscskilte.dk
Telefon: 2364 5400

Historik

Hos CentrumSkilte vil vi være en samarbejdspartner for vore kunder, og ikke bare en leverandør. CentrumSkilte blev etableret d. 1. november 1991, med domicil i hjertet af Odense. Vi er traditionelt den foretrukne samarbejdspartner på vore ”gamle” kerneområder som facadedekoration, skilte og autodekoration.

Fokus på fremtid

Centrumskilte har, inden for de seneste år, investeret i nye tekniske samt menneskelige ressourcer. Vi har i dag, således også afdelinger, som gør os meget konkurrencedygtige indenfor områder som storformatprint, bannere samt posters. Vi er et team som tilbyder professionelle faglige og tekniske kompetencer.

Efter behov

Vi er et team som tilbyder professionelle faglige og tekniske kompetencer. Det giver os mulighed for at være meget fleksible uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller leveringstid. Vi løser opgaverne med fokus på kundens individuelle behov, fra den første idé, til det færdige resultat.

Kontakt os meget gerne for et uforpligtende forslag og tilbud – Og vi kan love et resultat som gør din virksomhed synlig.

Vi gør opmærksom på at vi ikke sælger til private.

Din browser skal opdateres!

For optimal visning af vores hjemmeside, hent Chrome eller Firefox.

×